Kom i gang med smart strømsparing

Med høye strømpriser så kan oppvarming av boligen bli dyrt. Det kan være rett tid å installere smart styring sånn at du bruker mindre strøm men beholder komforten. Nå er rett tid å bestille smarthus-system som hjelper deg å spare strøm.

Nå om høsten og vinteren er det spesielt varmestyring som er aktuelt. Har du en litt eldre termostat kan det være du bruker altfor mye penger på å varme opp boligen. Vår leverandør Eaton har med xComfort laget varmestyring som vil hjelpe deg å bruke mindre strøm. Det samme systemet kan du bygge ut til å styre lys og andre deler av boligen!

Du kan velge sparemodus i det tidsrommet ingen vanligvis er hjemme. Kommer du senere hjem enn planlagt? Ikke noe problem. Bruk appen på smarttelefonen til å utsette oppvarming av hjemmet slik at du ikke sløser med energien.

Kom i gang nå

Elektrikeren kan gi deg gode råd om hva du bør velge for å komme i gang. Nå kan du bestille en xComfort-pakke med

  • 2 varmesoner
  • 1 sone med dimming av lys
  • kontrollenheten Bridge

Det gir deg en god start på ditt smarthus, og du kan med en gang begynne å spare strøm på oppvarmingen din. En slik pakke vil ferdig installert koste omtrent 13 950 kroner, litt avhengig av din bolig. Da har du smarthus-systemet på plass, og å utvide med mer lys- eller varmestyring senere vil naturligvis ikke koste like mye.

Estimatet er satt opp ut fra

  • at det finnes 2 termostater og 1 dimmer du ønsker å bytte ut eller har klar for installasjon
  • at du har plass til å koble Bridge inn i ruteren din
  • at du bor i nærheten av en av våre elektrikere

Det er også bra om du på forhånd har lastet ned appen for å styre systemet, da kan elektrikeren bruker tid på å vise deg hvordan du styrer varmen og lyset, i stedet for å vente på at appen lastes ned. Du finner appen på Google Play og i App-store.

Kontakt EL-PROFFEN-elektrikeren du ønsker, så kan du få et konkret pristilbud basert på ditt hus.