Centech Mini – designet for sikker lading av elbiler

Her har du en liten og elegant ladestasjon fra Cenika, som tar liten plass på veggen. Den er laget for å gi deg en trygg, sikker og rask lading av elbil, og kobler seg automatisk ut når bil er ferdig ladet.

Centech Mini forfraEnkel og trygg lading

Centech Mini viser et tydelig blått lys når den lader bilen din, og den lyser grønt når den ikke er i bruk. Målet er at du som bruker den skal være trygg på at alt rundt ladingen er trygt, og det skal være enkelt for deg å bruke laderen. Den oppfyller forsikriftene for sikker lading av elbil, og ladestrøm kan stilles trinnløst mellom 6-32A. Når du bestiller den gjennom medlemmer i EL-PROFFEN får du den dessuten installert av en godkjent elektriker som dokumenterer jobben som blir gjort!

Tar liten plass

Centech Mini er en liten og elegant ladestasjon som tar liten plass på veggen. Den passer godt for deg som ønsker at ladestasjonen skal være lett tilgjengelig uten å ta opp for mye veggplass.

Installer laderen på en trygg måte

Kontakt din EL-PROFFEN-elektriker i dag, så sikrer du en trygg og profesjonell installasjon. Du får dokumentasjon og kan være sikker på at alt fungerer som det skal.